jeudi 21 avril 2016

EXPRESSIÓ ORAL: avui anem de sopar!





Un lloc agradable i acollidor amb una cuina senzilla on disfrutaràs de bones carns, peix fresc i verdures de temporada elaborats a la brasa tradicional, sense oblidar els nostres caragols a la llauna.
HORARIS: De dilluns a diumenge de 13:30 hs a 16:00 hs i de 20:30 hs a 24:00 h diumenges nit tancat
Consulteu-nos els nostres menús per a grups


Pintor Vilaprades, 6-8 Baixos  46008 València  Telf: 963.848.948


Un lloc agradable i acollidor amb una cuina senzilla on disfrutaràs de bones carns, peix fresc i verdures de temporada elaborats a la brasa tradicional, sense oblidar els nostres caragols a la llauna.
HORARIS:   De dilluns a diumenge de 13:30 hs a 16:00 hs i de 20:30 hs a 24:00 h                                   diumenges nit tancat
Carta
Entrants
Escalivada amb formatge fresc i olivada   8,50 €
Creïlles torrades amb "mojo picón"   6,00 €
Tomata valenciana amb mussola del cabanyal   8,50 €
Humus d'Albergínia al carbó   7,00 €
Carpaccio de bou amb formatge de romer i oli de tòfones   10,00 €
Carpaccio de ventresca de tonyina   12,50 €
Madonguilles de sèpia "bruta" amb favetes   10,00 €
Mandonguilles de "boletus"   10,00 €
Brandada de bacallà   8,50 €
Remenat de botifarra negra amb panses i pinyons   8,50 €
Formatge d'ovella amb mermelada d'escalunyes i monastrell   11,50 €
Pernil ibèric   15,00 €
Amanida de tomàquet valencià amb adobats i sardines fumades   11,00 €

Entrants a la brasa
Torrada de pa amb tomaca   1,95 €
Caragols a la llauna   14,00 €
Polp sec   8,00 €
Capellans amb pericana de nyores   6,00 €
Carxofes (producte de temporada)   2,75 € c/u
Calçots amb salsa romesco (producte de temporada)   12,00 €
Figatells   8,00 €
Careta de porc   8,00 €

Carns i peix a la brasa
Llonzes de corder de l'alt Palancià   16,00 €
Llonzes de cabrit de llet   17,00 €
1/2 Conill   12,00 € Entrecot de Bou   18,00 € Botifarra catalana   9,00 €
Pota de polp de l'atlàntic   15,00 €
Bacallà   15,00 €
Pollastre picantó   11,00 €

Tots els nostres plats estan elaborats amb oli d'oliva
- I.V.A. INCLÒS
Informaicó al blog KATABLOK