Un lloc agradable i acollidor amb una cuina senzilla on disfrutaràs de bones
carns, peix fresc i verdures de temporada elaborats a la brasa tradicional,
sense oblidar els nostres caragols a la llauna.
HORARIS: De dilluns a diumenge de 13:30 hs a 16:00 hs i de 20:30 hs a 24:00 h diumenges
nit tancat
Pintor Vilaprades, 6-8 Baixos 46008 València Telf:
963.848.948
Un lloc agradable i acollidor amb una cuina senzilla on disfrutaràs de bones
carns, peix fresc i verdures de temporada elaborats a la brasa tradicional,
sense oblidar els nostres caragols a la llauna.
HORARIS: De dilluns a diumenge de 13:30 hs a 16:00 hs i de 20:30 hs a 24:00 h diumenges nit tancat
Carta
Entrants
Escalivada amb formatge fresc i olivada 8,50 €
Creïlles torrades amb "mojo picón" 6,00 €
Tomata valenciana amb mussola del cabanyal 8,50 €
Humus d'Albergínia al carbó 7,00 €
Carpaccio de bou amb formatge de romer i oli de tòfones 10,00 €
Carpaccio de ventresca de tonyina 12,50 €
Madonguilles de sèpia "bruta" amb favetes 10,00 €
Mandonguilles de "boletus" 10,00 €
Brandada de bacallà 8,50 €
Remenat de botifarra negra amb panses i pinyons 8,50 €
Formatge d'ovella amb mermelada d'escalunyes i monastrell 11,50 €
Pernil ibèric 15,00 €
Amanida de tomàquet valencià amb adobats i sardines fumades 11,00 €
Escalivada amb formatge fresc i olivada 8,50 €
Creïlles torrades amb "mojo picón" 6,00 €
Tomata valenciana amb mussola del cabanyal 8,50 €
Humus d'Albergínia al carbó 7,00 €
Carpaccio de bou amb formatge de romer i oli de tòfones 10,00 €
Carpaccio de ventresca de tonyina 12,50 €
Madonguilles de sèpia "bruta" amb favetes 10,00 €
Mandonguilles de "boletus" 10,00 €
Brandada de bacallà 8,50 €
Remenat de botifarra negra amb panses i pinyons 8,50 €
Formatge d'ovella amb mermelada d'escalunyes i monastrell 11,50 €
Pernil ibèric 15,00 €
Amanida de tomàquet valencià amb adobats i sardines fumades 11,00 €
Entrants a la brasa
Torrada de pa amb tomaca 1,95 €
Caragols a la llauna 14,00 €
Polp sec 8,00 €
Capellans amb pericana de nyores 6,00 €
Carxofes (producte de temporada) 2,75 € c/u
Calçots amb salsa romesco (producte de temporada) 12,00 €
Figatells 8,00 €
Careta de porc 8,00 €
Carns i peix a la brasa
Llonzes de corder de l'alt Palancià 16,00 €
Llonzes de cabrit de llet 17,00 €
1/2 Conill 12,00 € Entrecot de Bou 18,00 € Botifarra catalana 9,00 €
Pota de polp de l'atlàntic 15,00 €
Bacallà 15,00 €
Pollastre picantó 11,00 €
Tots els nostres plats estan elaborats amb oli d'oliva - I.V.A. INCLÒS
Informaicó al blog KATABLOK